Hieronder vindt u een reeks nuttige links.

Impuls & Woortblind is er voor mensen met ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie.
Ervaringsdeskundigheid is onze kracht.  Via onze website delen we die kennis met je. Ook kun je met vragen terecht bij onze ervaringsdeskundige contactpersonen.

Samen met ImpulsWoortblind organiseert Pantah Workz samen met Stichting Buitengewoon Actieve Breinen in de regio Haaglanden een Praat&Ontmoet Café voor iedereen die wat heeft of wil weten over ADHD en ASS.

Kijk hier voor meer informatie!

 


Altijd online betekent ook altijd vatbaar voor een computervirus, hacking, phishing en vele andere manieren om inbreuk te op uw privacy en/of bankgegevens. Een goed en betrouwbaar anti-virus programma is dus absoluut geen overbodige luxe. ESET NOD 32® is op het gebied van anti-virus bescherming een betrouwbare partner. Vooral bij het veelvuldig werken met diverse Social Media vormen is het een zorgeloze bescherming gebleken.  

 

N4ALL BV is sinds 2000 een zelfstandige Nederlandse notebook fabrikant met een eigen Assemblage en Reparatie afdeling in het midden van het land.

In Nederland en België brengen zij notebooks op de markt onder het merk BTO en streven zij naar het hoogst haalbare op het gebied van functionaliteit, prestaties, kwaliteit en service.

Tevens bieden zij de mogelijkheid een notebook geheel zelf samen te stellen. 

Ik heb zowel mijn BTO® laptop als het ESET NOD 32®  anti-virus programma bij HOME PC Vreelande aangeschaft.  

 


  


 CBD olie een goed alternatief            voor ADHD medicatie'


Kaart
Opbellen
E-mail
Info