Peter J.Pakvis

 Ik ben Peter J. Pakvis

Voor mij is de diagnose ADHD een nieuw begin van mijn leven en ook mijn carrière. De smid die ooit lasser werd en daarna magazijnbeheerder, ik ontdekte bij mijn herstel mijn grootste kracht: communiceren, motiveren en verbindingen tot stand brengen tussen mensen.

Begeleiding bij Pantah Coaching houdt in dat we samen jouw situatie vanuit een ander perspectief bekijken waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet om tot oplossingen te komen.

Peter J. Pakvis is ervaringsdeskundig (ADHD) coach en NLP Practitioner.

Je kunt terecht voor individuele begeleiding, trainingen en workshops, advies, voorlichting, lezingen en gastlessen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Curriculum Vitae:

Ik kreeg een functie als ondersteuner bij het lotgenotencontact bij PsyQ ADHD bij Volwassenen, die ik meer dan vijf jaar lang met grote tevredenheid vervulde.

 Daardoor rolde ik, bijna vanzelf,  in het bestuur van de Vereniging voor (jong-) volwassenen met ADHD, Impuls, waar ik, onder andere, het digitaal contact onderhield met de leden. 

Ik volgde een opleiding tot ADHD coach en daarna NLP Practitioner bij de Eerste Verdieping in Delft. 

Als De ADHD Gids begon ik met coachen vanuit ervaringsdeskundigheid, iedere cliënt op een andere manier begeleidend, want ieder mens is uniek.

In 2014 zette ik, samen met mijn vrouw, Margriet Pakvis-Van As, het Impuls en Woortblind Praat & Ontmoet Café in Naaldwijk op.Ik ben een fervent netwerker en zet mijzelf en mijn netwerk(en)  graag in voor het algemeen verbeteren van de hele GGz. 

Bij de verschillende gezondheidszorg en GGz belangen behartigings organisaties heb ik veel connecties door het hele land. Voornamelijk mensen die, net als ik, deskundig,- of ervaringsdeskundig zijn op het gebied van ADHD en autisme.  

Je kunt hieronder eventueel een aanbeveling van mij doen op Facebook! 

Aanbevelen

Lees ook mijn Blog, die ik voor het gemak 'Peter J. Pakvis Blogt' heb genoemd. Klik op de foto en je kunt verder lezen...!


Kaart
Opbellen
E-mail
Info