Ben jij een vers gestarte of lang gevestigde coach? En je deelt een (kantoor)ruimte waar de kinderen van medehuurders luidkeels rondlopen en je cliënten schrik wordt aangejaagd? Zoek jij dus daarom een prikkelarme en veilige coachruimte in Den Haag (zuid)? Ik wel.  

En daarom ga ik een verzamelde coachruimte opzetten, met prikkelarme en toch gastvrije plekken waar je in alle rust kunt doen waar je goed in bent. Waar jij en je cliënt geen last hebben van hardop bellende zakelijke telefonaada's. Met LED verlichting, regelbare zonnewering, kluisjes, koffie/thee. WiFi, printservice, schoonmaak, veiligheid, privacy. Maar desgewenst een ruimte om collega's te spreken, een vergader/workshop ruimte. Duidelijke voorwaarden en geen torenhoge kosten en schimmige verlichtingen. 

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn? Ik ga het gewoon proberen om het te realiseren. Gewoon, omdat ik al te lang zelf op zoek ben naar dit soort ruimte. 

Reageren? info@2-hoog.nl en laat weten wat jij zoekt en wat je ervoor wilt betalen. Klik hier voor meer informatie.

U gaat naar de huisarts en voor u uw klachten goed en wel hebt verteld, krijgt u medicatie voorgeschreven of wordt u doorverwezen. Thuisgekomen voelt u zich ontevreden en niet gehoord. Een volgende keer gaat u niet snel naar de huisarts, waardoor u langer dan nodig met klachten blijft lopen. Herkenbaar? Klik hier verder.

 

Meteen uw vitaliteit checken? 

Doe  de GRATIS IGZ+ TEST via 

 

 

www.checkjevitaliteit.nl


2018 AANBIEDING.BREIN FITNESS.

ZONDER PROBLEMEN HET NIEUWE JAAR BEGINNEN!

Herken jij jezelf in het voorbeeld? Steeds meer vragen en steeds minder antwoorden? Je wordt er gek van, of liever niet, want dan heb je er een groot probleem bij.

Gek dat je tegenwoordig voor een gezond en fit lichaam zo naar een sportschool kunt gaan, maar voor een goed en fit brein eerst een diagnose moet halen bij een psych? Om vervolgens nooit meer van de gevolgen van die diagnose af te komen..

Wat als iemand je nou verteld dat JIJ degene bent die jou het beste kunt helpen? Dat alle antwoorden en oplossingen in jouw hoofd zitten? En dat in vier korte sessies van ongeveer twee uur!

Ik ga samen met jou een manier ontwikkelen om jouw brein zo gezond en fit mogelijk te maken. Zodat je in het nieuwe jaar het hoofd kunt bieden aan de, voorheen, steeds terugkomende vragen.


Kijk snel op de pagina Coaching voor meer informatie.