Margriet Pakvis-van As 

Ik ben Margriet Pakvis-van As

Margriet is ‘iemand van twaalf ambachten en dertien talenten”, zoals zij zichzelf omschrijft. Van coupeuse, secretaresse en magazijnmedewerker naar ervaringsdeskundig coach ASS, ADHD, ADD en bipolaire stoornis. Als coach onderzoekt zij met u de positieve eigenschappen van, en mogelijkheden voor, uw Buitengewoon Actief Brein (BAB) en begeleidt zij u naar verder herstel. 

Stichting Buitengewoon Actieve Breinen

Margriet is oprichter van de Stichting Buitengewoon Actieve Breinen. Samen met partner en echtgenoot Peter J. Pakvis heeft zij de BAB-methode ontwikkeld. Vanuit het BAB Instituut worden (micro-)congressen, workshops en lezingen gegeven. 

Stichting Orange Monday Foundation

Daarnaast is Margriet ambassadeur en actief bestuurslid van stichting Orange Monday en als zodanig werkt zij met de Vitaliteitfactor en biedt zij haar diensten aan als Vitaliteit Expert.

WMO

Margriet heeft zich vijf jaar lang ingezet voor cliëntenrechten bij cliëntenraden van verschillende GGZ-instellingen en maakte deel uit van de Focusgroep GGZ, waarbij cliëntenorganisaties in gesprek gingen met de gemeente Den Haag over de nieuwe invulling van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Schrijfster

Margriet is tevens een begenadigd schrijfster en heeft inmiddels twee bundels op haar naam staan: 

(Klik op de afbeelding om een exemplaar te kopen.)